Project Rikkingahof in Oosterwolde

Hier zijn wij aan de slag gegaan met Softwash.

Softwash is een revolutionaire techniek die gebruikt wordt voor het reinigen van oppervlakken, van gevels tot daken en zelfs bestrating. Het is een mildere aanpak dan traditionele hogedruk- of powerwashingmethoden. Door speciale reinigingsmiddelen te combineren met lage druk, wordt vuil, mos, algen en andere verontreinigingen effectief verwijderd zonder schade toe te brengen aan de oppervlakken.

Het proces achter Softwash is gebaseerd op biologische en chemische principes, waarbij de reinigingsmiddelen grondig doordringen in de vervuiling, deze afbreken en vervolgens met lage druk worden weggespoeld. Dit resulteert in een diepgaande reiniging die langer meegaat dan conventionele methoden, omdat het niet alleen de symptomen verwijdert maar ook de oorzaak van de vervuiling aanpakt.

Softwash wordt steeds populairder vanwege zijn vermogen om delicate oppervlakken te reinigen zonder schade toe te brengen. Het is een efficiƫnte en milieuvriendelijke methode die zorgt voor een schone en frisse uitstraling van gebouwen en andere structuren, en het helpt ook bij het behoud van hun oorspronkelijke staat op de lange termijn.